Saff Trading

Ne gasesti si pe

EN RO

Despre noi

Despre noi

Saff iti aduce numai lucruri bune!

Compania Saff si-a inceput activitatea in anul 1994, ca distribuitor local in judetul Dolj. In anii ce au urmat si-a extins activitatea de distributie directa in Valcea, Teleorman, Gorj, Olt, Mehedinti, Arges, Teleorman, fiind reprezentata astazi la nivelul intregii tari.

Din anul 2000 a inceput activitatea de import, cu un portofoliu consistent ce includea branduri importante precum VINCINNI (F.Y.R.O -MK, patiserie), SERENATA – TOTTIS (GR – roissante, breadchips, napolitane), SOKO (F.Y.R.O -MK, bauturi nealcoolice), TADAL (masline), SUGARS MAGIC (Spania – acadele), etc.

In paralel cu acestea, a reusit sa consolideze o notorietate si marcilor proprii precum NOVAC (o gama larga de conserve de ananas, conserve peste, conserve carne, morarit, orez, fasole, importate din TH, LT, BG), SUNNY (patiserie si produse zaharoase – BG, DK), SORRISO (patiserie – RO) incercand in acest moment aceeasi strategie pentru nou venita SNACKSIA (alune, seminte coapte si prajite) etc.

Incercand sa ne mentinem la nivelul asteparilor clientilor nostri printr-un raport corect calitate – pret, cautam permanent sa ne aliniem tendintelor pietei romanesti si totodata sa fim primii care oferim consumatorilor romani produse care s-au impus sau sunt pe cale de a se impune pe pietele externe.

Istoria de 20 de ani a companiei in piata romaneasca, desi scurta comparativ cu cea a companiilor din pietele occidentale, ne confera legitimitate si incredere totodata ca putem sa va fim alaturi mult timp de acum inainte si impreuna sa devenim mai eficienti si, bineinteles, mai profitabili.